ZEKUR

Verzekeraar ZEKUR biedt verschillende verzekeringen aan voor de laagst mogelijke premie. ZEKUR is een middelgrote aanbieder en een merk van Univé. ZEKUR bundelt verzekeringen en maakt de keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk. De zorgverzekeraar richt zich op mensen die online hun zorgverzekering willen afsluiten. Doordat de verzekeringen zijn gebundeld kan ZEKUR een goede verzekering bieden voor weinig geld.

Zorg laten verzekeren

In de basis kun je bij ZEKUR kiezen uit Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij. De eerste is een van de goedkoopste basisverzekeringen van Nederland. Dit komt omdat ZEKUR goede afspraken maakt met andere zorgaanbieders en omdat alles online geregeld wordt. Zelf je zorgaanbieder kiezen? Ga dan voor de tweede optie. Voor een compleet pakket kan de aanvullende verzekering Extra ZEKUR een uitkomst bieden. In dat pakket worden verschillende extra vergoedingen aangeboden. Je kunt ook losse aanvullende verzekeringen aan het basispakket toevoegen.

Bespaar geld door een goedkope verzekering te kiezen

Met een goedkope zorgverzekering kun je heel wat geld besparen. Maar hoe vind je de goedkoopste zorgverzekering en waar moet je op letten? Wat is de beste passende zorgverzekering? Via de vergelijker op deze site kan je goed de zorgverzekeringen vergelijken. Vul je persoonlijke gegevens en voorkeuren in en de website zoekt de goedkoopste zorgverzekering voor je. De prijzen zijn vaak gerangschikt. De goedkoopste zorgverzekering staat bovenaan en is gelijk in te zien. Ook kan je sorteren op waardering van de zorgverzekering.