VGZ

Verzekeraar VGZ speelt al ruim 65 jaar een actieve rol in de zorg. Zij vinden het belangrijk dat de zorg betaalbaar en toegankelijk blijft, maar ook kwaliteit behoudt. VGZ is één van de onderdelen van Coöperatie VGZ. Deze organisatie voert zorgverzekeringen uit voor verschillende merken. In totaal worden ruim 4 miljoen klanten begeleid in de zorg. Bij VGZ maakt het niet uit of je veel of weinig zorg nodig hebt, er is altijd een pakket dat bij je past.

Zorgverzekering bij VGZ

Op basis van de hoeveelheid zorg die je nodig hebt of nodig denkt te hebben, kies je een zorgverzekering uit. Kies zelf de basis- en aanvullende verzekering uit. Met een collectieve verzekering kun je gebruikmaken van aantrekkelijke kortingen. VGZ heeft met meer dan 3.400 verenigingen, bedrijven, thuiszorg- en ledenorganisaties collectieve afspraken gemaakt. Bekijk de website van VGZ of om te controleren of jouw werkgever daar bij zit. Een fysiotherapeut, ergotherapeut of tandarts in de buurt vinden? Via vergelijk en kies op de website van VGZ, kun je de dichtstbijzijnde zorgaanbieder vinden.

De best passende zorgverzekering kiezen?

Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, welke zorgverzekering het beste bij je past. Welke zorg precies vergoed moet worden vanuit de basisverzekering, is door de overheid vastgelegd. Deze onderdelen zijn bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Het verschil is alleen in de grote keuze van zorgaanbieders en de hoogte van wat je vergoed krijgt. Een zorgverzekering lijkt daardoor misschien goedkoop, maar dit hoeft niet zo te zijn. Daarom is het verstandig om eerst te controleren wat er precies vergoed wordt en hoe dit bij een andere zorgaanbieder is. Zo kan je voor jezelf de goedkoopste zorgverzekering vinden.