OHRA

Al negentig jaar lang werkt OHRA als zorgverzekeraar. De organisatie is een onderdeel van CZ. Naast zorgverzekeringen heeft OHRA veel andere soorten verzekeringen in het aanbod. Zo kun jij onder andere je auto, huisdier en inboedel laten verzekeren. Ook op het gebied van reizen, pensioen en beleggen staat OHRA voor je klaar.

OHRA Zorgverzekering

Bij OHRA heb je een vrije zorgkeuze. Dit betekent dat je zelf je zorgverlener mag kiezen. Alles eenvoudig regelen? Dit kan met de OHRA app. Hierdoor is alles online en mobiel te regelen. De basisverzekering bij OHRA is er voor iedereen die recht heeft op een zorgverzekering. Deze kan je daarna nog aanvullen met aanvullende verzekeringen, mocht je vinden dat de dekking niet voldoende is. Dit kan je bijvoorbeeld doen in de vorm van extra fysiotherapiebehandelingen, of tegen tandartskosten.

Profiteren van kortingen

Wist je dat je bij het afsluiten van een zorgverzekering via de website, korting krijgt? Daarbij kun je op aanvullende verzekeringen en bepaalde tandartsverzekeringen ook nog eens procent korting krijgen. Kijk op de website van OHRA welke aanvullende verzekeringen dit precies zijn. Dan kun je gelijk bekijken of OHRA met jouw werkgever of vereniging afspraken heeft gemaakt en je in aanraking komt voor collectiviteitskorting.

Goedkoopste zorgverzekering vinden

Ben je nog aan het rondkijken en wil je een zorgverzekering vinden die het beste past bij jouw persoonlijke situatie? Een tip is om beoordelingen van voorgaande klanten te lezen. Zij hebben ervaringen met de zorgverzekeraar. OHRA vraagt bijvoorbeeld jaarlijks wat klanten van hun producten vinden. Deze onderzoeken worden onafhankelijk uitgevoerd. De beoordelingen zijn op de website van OHRA terug te lezen. Meningen over andere zorgverzekeraars kun je vinden op vergelijkingswebsites als De Consumentenbond en Independer. Hierdoor kan je beter bepalen welke zorgverzekering je kan nemen, om zo de goedkoopste zorgverzekering te kiezen.