Menzis

Menzis is een ledenorganisatie. Dit betekent dat ze geen winstoogmerk hebben. Het geld dat zij overhouden, wordt ingezet om de zorg betaalbaar te houden. Dit betekent dat de maandelijkse premie zo laag mogelijk gehouden wordt. Iedereen kan gebruik maken van de service van Menzis. Er is geen medische selectie nodig. De basisverzekering is er voor iedereen, en is snel aangevraagd. Hier kun je aanvullende verzekeringen bij kiezen, mocht je vinden dat de dekking van de basisverzekering zelf niet voldoende is.

Punten sparen

Menzis probeert haar klanten gezonder te laten leven. Daarom beloont Menzis een gezonde levensstijl. Hiervoor is SamenGezond ontwikkeld. Door gezonde activiteiten te doen, kun je punten sparen. Koppel apps als Runkeeper en ontvang punten bij iedere bewegingsactiviteit. Je kunt ook punten verdienen door een gezond tussendoortje te uploaden of door te vertellen waar jij je goed door voelt. Sta jij geregistreerd als donor? Dan verdien je 10 punten per maand. De punten die je hebt gespaard kun je in de webshop besteden aan kortingen, producten of een donatie aan het goede doel. Bekijk op de website van Menzis waar jij allemaal punten mee kunt verdienen.

Welke zorgverzekeraar past het best bij mij?

Via de overstapcoach van Menzis kun je al je vragen stellen en er zo achter komen of Menzis bij je past. Ben je nog aan het oriënteren naar de beste passende zorgverzekeraar en/of zorgverzekering? Dan is het raadzaam om verschillende zorgverzekeraars te vergelijken. Een handig hulpmiddel hiervoor is een zorgvergelijker, zoals je die op deze site kan vinden. Ga naar de vergelijker, geef al je voorkeuren aan en je krijgt een overzicht van alle zorgverzekeringen en de kosten. Hulp nodig bij het kiezen? Maak dan gebruik van de keuzehulp of neem contact op met de klantenservice van de zorgverzekeraar.