FBTO

Bij FBTO kun je zelf je auto-, reis- of zorgverzekering samenstellen, door aanvullende modules aan de basisverzekering toe te voegen. Je hoeft niet te kiezen uit uitgebreide pakketten. Het voordeel? Je kunt de modules ook later in het jaar nog toevoegen. Hierdoor heb je zelf beter grip over je zorgverzekering, en kan je zelf bepalen wat je wel en niet verzekerd. Een zorgverzekering bij FBTO afsluiten kan je makkelijk en snel online doen.

Zorgverzekering bij FBTO

Alle zorg kan gemakkelijk online geregeld worden. Je kunt je gegevens aanpassen, modules toevoegen, je declaratieoverzicht en zorgoverzicht bekijken en een partner of kind in de zorgverzekering toevoegen. Snel een behandeling declareren? Dit kun je doen via de Zorgdeclaratie app van FBTO. Zorg nodig, maar weet je niet waar je moet beginnen? FBTO helpt je verder op weg. Zij bieden diensten aan op het gebied van wachtlijstbemiddeling, second opinion, behandeling in het buitenland en hulp bij langdurige zorg. FBTO helpt je om de beste zorg te krijgen via zorgbemiddeling.

Vinden van de goedkoopste zorgverzekering

Een zorgverzekering lijkt misschien heel goedkoop, maar dit betekent niet dat dit voor jou de goedkoopste optie is. Vergelijk de verschillende zorgverzekeringen en bekijk wat ze vergoeden qua zorgkosten. Dit kun je heel simpel doen via een vergelijkingssite, zoals deze site met behulp van de vergelijker op de homepage of via een site als Independer. Het kan zijn dat je voor hetzelfde geld bij een andere zorgverzekeraar meer vergoed krijgt. Het beste is om daarom eerst een vergelijkingssite te bezoeken. Je kunt ook familie of vrienden vragen bij welke zorgverzekeraar ze zitten en wat hun ervaringen daarmee zijn. Zo kan je hopelijk snel de goedkoopste zorgverzekering vinden.