Ditzo

Bij Ditzo kun jij je onder andere laten verzekeren op het gebied van zorg, wonen, vervoer en reizen. Ditzo is een online verzekeraar en onderdeel van ASR Nederland N.V. In 2007 is de verzekeraar gestart met het uitgeven van autoverzekeringen, in de loop der jaren is het aanbod van verzekeringen uitgebreid. Zij claimen verzekeringen met heldere voorwaarden te hebben, die gemakkelijk aan te passen zijn. In 2011 is de Ditzo Zorgverzekering geïntroduceerd.

Ditzo zorgverzekering

Je hoeft alleen maar recht te hebben op een basisverzekering, om in aanmerking te komen voor een zorgverzekering bij Ditzo. Ditzo heeft al jaren een van de goedkoopste zorgverzekeringen m├ęt vrij zorgkeuze. Dit betekent dat je zelf kunt kiezen naar welke huisarts en ziekenhuis je gaat. Je bepaalt zelf de zorg die je wilt laten verzekeren. Hetzelfde geldt voor de hoogte van je vrijwillig eigen risico. Hierbij heb je de mogelijkheid om deze gespreid te betalen. Declareren? Dat kun je gemakkelijk doen via de Ditzo Declaratie app. Daarnaast zijn je zorgkosten gemakkelijk en online altijd in te zien. Weten wat Ditzo precies vergoedt? Check dan even de vergoedingenwijzer op de website van Ditzo.

Zorgverzekeraars vergelijken

Ditzo wil je alle voordelen van hun als zorgverzekeraar laten zien. Daarom kun je via Ditzo.nl de Ditzo Zorgverzekeringen met andere zorgverzekeraars vergelijken. Verzekeraars als OHRA, Anderzorg, FBTO en Zilveren Kruis worden vergeleken op het gebied van kosten, vrij keuze zorgverlener, persoonlijk advies en collectiviteitskorting. Onafhankelijk vergelijken? Doe dit dan via een vergelijkingssite. Hierop laten klanten doorgaans ook hun mening achter over verschillende zorgverzekeraars. Voorbeelden van vergelijkingssites zijn Independer en Zorgkiezer. Daarnaast kan je natuurlijk ook terecht op deze site. Via de zorgvergelijker op Goedkoopste-zorgverzekeringen.com kan je snel en makkelijk de goedkoopste zorgverzekering vinden.