Delta Lloyd

Delta Lloyd zorgverzekering nodig? Of toch een auto-, reis- of woonverzekering? Delta Lloyd heeft een breed scala aan verzekeringen. Je laat je bij Delta Lloyd gemakkelijk verzekeren op het gebied van wonen, vervoer en reizen, maar ook op het gebied van zorg en gezondheid. Ben je een ondernemer? Ook voor de zakelijke kant heeft Delta Lloyd passende verzekeringen. Voor de startende ondernemer, maar ook omtrent je inkomen en werk zijn er tevens passende verzekeringen te vinden. Daarnaast biedt Delta Lloyd passende oplossingen op het gebied van beleggen, pensioen en bankieren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dit doen zij samen met ABN-AMRO Verzekeringen, OHRA en BeFrank.

Zorg en gezondheid

Op het gebied van zorg en gezondheid biedt Delta Lloyd de prima zorgverzekeringen. Sluit je de zorgverzekering online af? Dan kan je nog eens extra korting krijgen. Standaard heb je natuurlijk een basisverzekering. Ook bij Delta Lloyd kan je hier nog een aanvullende verzekering bij toevoegen. Je maandelijkse premie van Delta Lloyd kan je checken door naar de site van Delta Lloyd te gaan, of gebruik te maken van de vergelijker op deze site. Delta Lloyd biedt een restitutiepolis. Bij de restitutie zorgverzekering heb je vrije keuze in zorg. Er mag dan zelf een huisarts en ziekenhuis gekozen worden. Daarbij profiteer je van extra service en dekkingen.

Keurmerk

Wil je zeker weten dat een zorgverzekeraar klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan? Kijk dan even na of een zorgverzekeraar in het bezit is van het Keurmerk Klantgericht verzekeren. De zorgverzekeraars die dit keurmerk hebben, voldoen aan strenge normen omtrent duidelijk- en helderheid, transparantie, toegankelijkheid en vindbaar zijn. Het keurmerk geeft je de garantie dat je te maken hebt met een klantgerichte verzekeraar. Het merk wordt gegeven door de Stichting toetsing verzekeraars. Delta Lloyd is in het bezit van dit keurmerk.

Goedkoopste zorgverzekering vinden

Een goedkoopste zorgverzekering is voor iedereen verschillend. Ben je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering, of wil je je huidige zorgverzekering makkelijk vergelijken? Maak dan eens gebruik van de vergelijker die je op de homepage van Goedkoopste-zorgverzekeringen.com kan vinden. Hier worden de zorgverzekering getoond op basis van je eigen behoeftes. Deze kan je vervolgens sorteren op prijs, zodat je de goedkoopste zorgverzekering makkelijker kan vinden.