CZ

CZ is al sinds 1930 werkzaam als zorgverzekeraar. Het maakt niet uit of je student, alleenstaand of al wat ouder bent. De zorgverzekeraar biedt zorgverzekeringen aan die passen bij elke persoonlijke situatie. Bij CZ staat klantgerichtheid hoog in het vaandel, aldus de zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar voldoet aan de normen van het Keurmerk Klachtgericht Verzekeren. Dit betekent dat CZ haar beloftes waarmaakt en dat zij goede kwaliteit nastreven. CZ wil het verschil maken in de zorg door betere, bereikbare en betaalbare zorg aan te bieden. Er zijn al ruim 3 miljoen verzekerden die een zorgverzekering bij CZ hebben, waardoor CZ tot de grootste verzekeraars van het land behoort.

Maandelijkse premie

Je hebt bij CZ de keuze uit drie verschillende basisverzekeringen. Aanvullend laten verzekeren? Dan heb je de keuze uit zeven soorten verzekeringen. Je krijgt dan extra vergoeding als je bijvoorbeeld fysiotherapie of spoedeisende hulp in het buitenland nodig bent. Tevens heb je keuze uit verschillende eigen risico’s. Je kan het eigen risico zo laag mogelijk houden, het zogenaamde ‘verplichte eigen risico’, of je kan deze vrijwillig verhogen, het ‘vrijwillig eigen risico’. Je betaalt in het laatste geval een hoger eigen risico, maar hierdoor zal je minder aan maandelijkse premie hoeven te betalen. Het vooraf betalen van het eigen risico in termijnen is hierbij mogelijk.

Vergelijken

Met behulp van de vergelijker die je op deze site kan vinden, is het heel makkelijk om de verschillende zorgverzekeringen van CZ, of CZdirect, met elkaar te vergelijken. Hier krijg je een mooi overzicht waar je de maandelijkse premie zal zien, als ook de dekkingen per zorgverzekering. Alle zorgverzekeringen in het algemeen vergelijken? Ook dat kan je doen met de vergelijker op Goedkoopste-Zorgverzekeringen.com. Alle zorgverzekeringen worden vergeleken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Vervolgens kun je zien wat de goedkoopste opties zijn.