Bewuzt

Een zorgverzekering met een lage premie en verzekerd van goede zorg, dat is waar Bewuzt voor staat. De zorgverzekeraar heeft afspraken gemaakt met verschillende zorgaanbieders, waardoor je altijd bij je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis terecht kunt. Op hun eigen site is in te zien met welke zorgaanbieders Bewuzt een contract heeft. Bij Bewuzt wordt alles online geregeld. Dit scheelt papieren post en alles is online gemakkelijk in te zien. Dit scheelt vervolgens weer in de kosten, waardoor Bewuzt jou een goedkopere zorgverzekering aan kan bieden. De zorgverzekeraar is een onderdeel van Coöperatie VGZ en een merk van VGZ Zorgverzekeraar N.V. Mede hierdoor kan Bewuzt je verzekeren van de beste zorg.

Zorgverzekering Bewuzt

Met een zorgverzekering van Bewuzt beschik je over de basisverzekering. Daar kun je verschillende pakketten aan toevoegen, zoals kosten voor de tandarts, fysiotherapie, kosten voor zorg in het buitenland en het pakket ‘alternatief’. Hierbij kun je kiezen uit de opties ‘Goed’ en ‘Beter’. Welke optie je kiest is afhankelijk voor welk bedrag en in welke mate jij je aanvullend wilt laten verzekeren. Ga je voor meerdere opties? Dan biedt Bewuzt stapelkorting. Dit betekent dat je kortingen tot 15% kunt krijgen. Een aanvullende optie niet hoeven te gebruiken? Dan krijg je No-claimkorting. Uiteraard kan je de zorgpremie ook nog op een andere manier in je voordeel laten werken. Als je je vrijwillig eigen risico wilt verhogen, dan is de verzekeraar bereid om de premie wat te verlagen. Hierdoor kan je op jaarbasis een hoop besparen.

Juiste zorgverzekeraar kiezen

Er is een groot aanbod in zorgverzekeraars en zorgverzekeringen. Hierdoor kan het juist lastig zijn om de ideale zorgverzekering te kiezen. Om er zeker van te zijn dat je de goedkoopste zorgverzekering kiest, kun je het beste verschillende zorgverzekeraars en zorgverzekeringen vergelijken. Zo’n vergelijking is makkelijk te doen met behulp van de vergelijker op de homepage van deze site. De vergelijking wordt gedaan aan de hand van jouw eisen. Deze kun je van tevoren aangeven. Vervolgens krijg je een compleet overzicht van de goedkoopste zorgverzekeringen die bij je persoonlijke levensstijl passen.