Besured

Besured biedt je een zorgverzekering met een zo laag mogelijke premie. De zorgverzekeraar richt zich met name op studenten en young professionals en probeert het zorgpakket zoveel mogelijk op de levensstijl van deze doelgroepen aan te passen. Dit betekent dat goede kwaliteit, service en een lage premie voorop staat. Daarom heeft Besured zijn krachten gebundeld met zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor profiteert Besured van de zorginkoop, waardoor zij de zorg goedkoper kunnen houden. Ben je geen student of young professional, maar wil je wel graag een zorgverzekering met een lage premie? Dan ben je ook van harte welkom bij Besured.

De zorgverzekering van Besured

Uit de keuze van drie aanvullende pakketten kan hier een van deze pakketten aan de basisverzekering toegevoegd worden. Je mag vervolgens je eigen huisarts, ziekenhuis en apotheek kiezen. Het voordeel van Besured is dat alles online geregeld wordt. Dit maakt het gemakkelijker, maar ook goedkoper. Alles kan via de website geregeld worden. Om te declareren kan er gemakkelijk een foto geüpload worden. Voor wat extra’s kun je het servicepakket aan je zorgverzekering toevoegen. Hierbij krijg je kortingen om onder andere een saunabezoek, fitnessabonnement en op oog laseren. Zoals gezegd richt Besured zich op de doelgroep van jongeren, studenten en young professionals. Die zitten sowieso al vaker online, en zullen minder behoefte hebben om langs te gaan bij een vestiging van de zorgverzekeraar. Mocht je dat toch willen doen, bijvoorbeeld vanwege enig vertrouwen, dan kan je ook eens andere zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo vind je hopelijk de goedkoopste zorgverzekering voor je eigen situatie.

Het kiezen van de juiste zorgverzekering

Op de website van Besured is meer informatie te vinden over de pakketten die zij aanbieden. Voor vragen en advies is Besured de hele dag bereikbaar voor vragen. Ben je er niet zeker van dat dit de goedkoopste en beste passende zorgverzekering is? Dan is het raadzaam om jouw gekozen zorgverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders. Dit kan je met behulp van de vergelijker op Goedkoopste-Zorgverzekeringen.com prima doen.