Hoe werken wij?

Wat doen wij voor u?

Via Goedkoopste-zorgverzekeringen.com is het mogelijk om verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Omdat wij een goede vergelijking willen maken, stellen wij u een aantal vragen. Met behulp van deze vragen, en uw antwoorden daarop, kunnen wij de vergelijking maken. Vervolgens kunt u via onze website doorgeleid worden naar de aanbieder.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Via de zorgvergelijker op deze website kunt u tal van zorgverzekeringen vergelijken. Deze vergelijking is gebaseerd op de informatie van de zorgverzekeraars die opgenomen zijn in ons aanbod. De volgende verzekeraars worden in de vergelijking opgenomen, waarvan wij over actuele voorwaarden en premies beschikken: Zekur, Univé, Menzis, Besured, Anderzorg, Ditzo, FBTO, United Consumers, CZdirect, OHRA, HEMA, Interpolis, PNOzorg, CZ, Salland Zorgdirect, ONVZ, Delta Lloyd, De Amersfoortse, ProLife en Salland.

Hoe vergelijken wij?

Om een goede vergelijking voor zorgverzekeringen te maken, hebben we een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens wordt een vergelijking gemaakt, en komen er een aantal zorgverzekeringen naar voren. Deze zorgverzekeraars zijn gesorteerd op de goedkoopste zorgpremie. Zelf heeft u de mogelijkheid om deze zorgverzekeringen op een andere manier te sorteren, op beoordeling. Vervolgens is het mogelijk om enkele zorgverzekeringen te kiezen, en die tezamen te vergelijken. Ook is het mogelijk om de voorwaarden per verzekering op te vragen. Zodra u verder klikt, komt u op de site van de zorgverzekeraar terecht.

Wat is ons verdienmodel?

Het gebruik van deze site is gratis. Zo wordt het voor u makkelijk om een geschikte zorgverzekering te vinden. Als u via onze vergelijker doorklikt naar een verzekeraar en daar een zorgverzekering afsluit, dan zullen wij daar een provisie over ontvangen. Deze provisie is een vast bedrag, en staat van te voren al vast. Door die provisie kunnen wij de site gratis voor gebruik houden, en alle informatie zo veel mogelijk up-to-date houden.