Aanvullende verzekeringen vergelijken

Als Nederlander word je verplicht om een basisverzekering voor de zorg af te sluiten. Dit is de zorgverzekering in de goedkoopste vorm. De basisverzekering per verzekeraar is hetzelfde, en wordt ieder jaar door de overheid vastgesteld. Als je denkt dat de dekking voor jou niet genoeg is, dan kan je die uitbreiden met een aanvullende verzekering.

In tegenstelling tot de basisverzekering, mogen zorgverzekeraars bij de aanvullende zorgverzekering wel zelf bepalen wat er allemaal gedekt wordt. Daarnaast mogen ze ook bij een aanvullende zorgverzekering de premie bepalen. Het vergelijken van enkel de basisverzekering is vaak al goed om te doen, maar omdat de aanvullende verzekeringen het allemaal complexer maken, is het al helemaal goed om de zorgverzekeringen te vergelijken.

Op Goedkoopste-Zorgverzekeringen.com hebben we een aantal aanvullende verzekeringen beschreven, waardoor je daar hopelijk genoeg informatie over kan vinden. Het gaat om onderstaande onderwerpen waartegen je jezelf aanvullend kan verzekeren.

Alternatieve geneeswijzen verzekering
Brilverzekering
Fysiotherapie verzekering
Kraamzorg verzekering
Orthodontie verzekering
Tandartsverzekering

Je kan tegenwoordig heel makkelijk en snel de goedkoopste zorgverzekeringen vergelijken. Dit kan je bijvoorbeeld doen met behulp van onze vergelijker die je op onze homepage kan vinden. Ook valt hier de keuze te maken voor een aanvullende verzekering bovenop de basisverzekering.